Kategori
Administration

Ansøgningsfrist
31-08-2019

Planner

Planner søges til Hilton Foods Danmark                                                    

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma og noteret på børsen i London. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af grisekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til alle Coop Danmarks 1100 butikker.

 

Afdelingen:

Vi er en dynamisk afdeling, som består af fem Plannere samt en Planning Manager. Du bliver en del af et yderst velfungerende og kompetent team, som spiller en meget central rolle på fabrikken. Vi har en bred kontaktflade, hvilket gør, at vi skal være servicemindede og kunne kommunikere på alle niveauer. Vi har en uformel tone, og godt humør skaber dagen.

 

Det er vigtigt, at du kan arbejde i et vagtmønster i fleksibel rotation fordelt over alle ugens 7 dage. Arbejdstiderne vil være delt op på følgende måde med gennemsnitligt 3 morgen-/aftenvagter pr. uge:

Morgenvagt: 05:00-13:00

Aftenvagt:      11:00-19:00

Dagvagt:        08:00-16:00

Weekendvagt hver 5. weekend

 

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job med frihed under ansvar i en omstillingsvant virksomhed, hvor det et muligt at sætte dit præg på udviklingen og din egen arbejdsdag. Vi arbejder i et højt tempo, med mottoet:

”Det, der ikke bliver gjort i dag, er for sent i morgen”.

Du får en grundig oplæring i jobbet samt introduktion til Hilton Foods Danmark, vores produkter og produktion.

Mulighed for personlig udvikling, løn efter kvalifikationer samt diverse personalegoder som fx pensionsordning, sundhedssikring og fordelagtig kantineordning.

 

Primære opgaver:

  • Produktionsplanlægning
    • Tæt dialog med samt opfølgning på produktionen
    • Daglig lagerstyring af både råvarer og færdigvarer
    • Beregninger af råvarebehov og disponering af disse
  • Håndtering af forecast, hvor præcision og struktur har stor betydning, da vi arbejder med fødevarer
    • Håndtering af kundeordrer, udfærdigelse af rapporteringer samt korrespondance med Coop
    • Disponering af dry goods, herunder afholdelse af leverandørmøder og fastholde et tæt samarbejde

 

Vi forventer, at du:

  • har eller er ved at færdiggøre en kandidatgrad inden for Supply Chain, et naturvidenskabeligt felt eller anden relevant erfaring
  • er superbruger i Excel da vi arbejder med store datamængder - kendskab til VBA kan være en fordel
  • erfaring fra en produktionsvirksomhed og SAP kan være en fordel
  • kan begå dig på engelsk i skrift og tale
  • har lyst til at arbejde i en produktionsvirksomhed med højt tempo og FMCG
  • befinder dig godt med mange daglige deadlines og kan sikre de overholdes
  • er grundig og velstruktureret med godt overblik og forståelse for sammenhænge
  • er detaljeorienteret, analytisk og talstærk
  • er holdspiller og kan indgå i et team hvor alle arbejder tæt sammen og daglig overlevering af arbejdsopgaver gør gode samarbejdsevner og kommunikation essentielt

 

Tiltrædelse: 1. september 2019 eller efter aftale.

 

Ansøgningsfrist: senest 31. august 2019. Vi vurderer ansøgere løbende så søg hurtigst muligt.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Planning Manager Niels Erik Valeur på tlf. 6023 7056.