Kategori
Produktion

Ansøgningsfrist
25-10-2023

Produktionsmedarbejdere med kendskab til fødevarebranchen

 

Om jobbet

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation mm.

 

Arbejdstiden er fordelt i fast rotation som følger:

Uge A: mandag, tirsdag, lørdag og søndag

Uge B: onsdag, torsdag og fredag

Daglig arbejdstid: kl. 05:30-17:00

 

Jobbet er tidsbegrænset (3-4 måneder) med mulighed for fastansættelse.

 

Om dig og dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring fra højvolumenproduktion og gerne fra fødevarebranchen, hvor du har betjent procesudstyr. Du er kvalitetsbevidst både i tankegang og opgaveudførelse.

Du er fleksibel og samarbejdsorienteret og bevarer overblikket samt det gode humør – også når der er travlt.

Firmasproget er dansk, så du læser, taler og forstår dansk. Derudover er du mødestabil, pligtopfyldende og udviser ansvarlighed. Arbejdet foregår i et koldt miljø

 

Du tilbydes

Et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

Aflønning følger gældende NNF-overenskomst.

Vi har sundhedsforsikring, en eftertragtet massageordning, en aktiv personaleforening, en fantastisk kantine med buffet, div. forlystelsesaftaler og rabataftaler.

 

Ansøgning

Vi hører gerne fra dig, hvis du mener du er den rette til jobbet.

Send dit CV. Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler

 

Vil du vide mere om jobbet, står Production Manager Anders Nielsen klar ved telefonen på tlf. 60237057.

 

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal, New Zealand og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kylling, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience og plantebaserede produkter til Coops butikker.