Kategori
Logistik

Ansøgningsfrist
12-03-2023

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Logistikoperatør til højteknologisk forsendelseslager

 

Jobbet:

 

På lageret har vi et af Danmarks mest automatiserede plukkeanlæg. Her opererer Dispatch, som er vores forsendelsesafdeling. Hver aften/nat sørger medarbejderne i Dispatch for plukket og forsendelse til vores kunde - COOP. Plukket foretages af plukkerobotter, og teamet sørger for, at anlægget kører optimalt og at lastbilerne sendes afsted rettidig. Dispatch består af 16 yderst effektive medarbejdere fordelt på to hold.

I vores plukkeanlæg har vi et højlager med 8 kraner, 8 plukkerobotter og 2 dollybuilders. Som operatør lærer du, at håndtere alle robotter og kraner manuelt via vores paneler og andre styresystemer. Derudover lærer du, at bruge faldsikring til at kravle op i vores højlagerkraner, når eventuelle fejl opstår. Læsning af lastbilerne foregår på en hurtigløber, hvor truckføreren læsser de færdigbyggede dollies.

Ud over arbejdet i Dispatch vil der kunne forekomme arbejdsopgaver i andre afdelinger i logistikken, da vi i hele Hilton Foods Danmark arbejder ud fra princippet ’One Team’.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele fra første dag og sikrer dig en god oplæring. Der står et helt team af gode kollegaer klar til at tage godt imod dig og støtte dig i oplæringen.

Arbejdstiden:

Arbejdsugen er på 34 timer, men du betales for 37 timer om ugen. Det er meget vigtigt, at du kan indgå i fast vagtordning fordelt i tidsrummet 14:00 – 03:00 på følgende dage:

Lige uger arbejder du mandag, tirsdag og søndag

Ulige uger arbejder du onsdag, torsdag og fredag

Lidt om dig og dine kvalifikationer:

  • Gerne erfaring med forsendelse
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams.
  • Er stabil og effektiv
  • Du er ikke bange for højder, da der kan forekomme arbejde i vores kraner, som er 12 meter høje
  • Trives du med at arbejde i et hektisk miljø, hvor arbejdet foregår i et køleområde med temperaturer på 0–2 grader

Hvorfor os?

Hos os får du en dynamisk arbejdsdag i en spændende organisation med frihed under ansvar og gode kollegaer. Vi lægger stor vægt på at sikre daglig trivsel og arbejdsglæde.

I Hilton Foods Danmark har vi pensionsordning, sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

Løn jf. den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

Interesseret?

Ved du allerede nu, at jobbet er noget for dig, så send en beskrivelse af hvad du tidligere har lavet/CV og måske et par ord om dig selv.

Vil du gerne vil vide mere om jobbet, så tøv ikke med at ringe til Distribution Supervisor Frederik Randklit på tlf. 60237047.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal, New Zealand og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kylling, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience og plantebaseret produkter til Coops butikker. Vi er 235 dedikerede og engagerede kollegaer i Hasselager.

Ansøgningsfrist: 12-03-2023

Powered by JobNext