Kategori
Kantine

Ansøgningsfrist
28-02-2023

Køkkenassistent til værdsat kantine

 

Kollegaerne i kantinen hos Hilton Foods er med til at skabe arbejdsglæde og trivsel med deres lækre retter og gode og smittende humør. Vil du være med til at føre denne gode tradition videre sammen med dygtige kollegaer?

 

Jobbet:

Vi søger en kollega med stor passion for både tilberedning af maden samt servicering af vores kollegaer og gæster hos Hilton Foods. Vores kantine tilbyder morgenmad og frokost som buffet med mange varme og lune retter, og vi har stort fokus på at gøre maden indbydende og varierende. Hilton Foods producerer friske fødevarer og vi har derfor åbent alle årets dage.

Vi er et dynamisk team, som sætter kvalitet, ansvarlighed og selvstændighed meget højt. Vi nyder at være udviklende i vores måde at tilberede og præsentere maden på. Det er derfor vigtigt, at du også er parat til at bidrage med udvikling omkring den fremtidige drift af kantinen – herunder nye retter.

 

Primære opgaver:

  • Tilberedning af mange varme og lune retter
  • Tilberedning af salatbar, gæstemad og bagning
  • Egenkontrol
  • Opvask og rengøring
  • Kassebetjening

 

Lidt om dig:

For at passe ind i teamet lægger du vægt på service, samarbejde, god stemning og fleksibilitet i at dække de mange forskellige arbejdsopgaver indenfor både varm- og koldretter, opvask, rengøring og kassefunktionen.

 

Derudover er det vigtigt, at du: 

  • har relevant faglig uddannelse som fx cater, kok eller ernæringsassistent.
  • har idéer til nye tiltag og lysten til at iværksætte dem.
  • er pligtopfyldende, grundig og udviser ansvarlighed.
  • har en god portion ordenssans og kan bevare overblikket.
  • kan bevare energien og det gode humør - også når der er travlt.

 

Vi tilbyder:
Du vil opleve et job med mange spændende opgaver og mulighed for indflydelse. Vi lægger stor vægt på at give medarbejderne gode udviklingsmuligheder, og vi har konstant fokus på daglig trivsel og arbejdsglæde.

Løn og ansættelsesforhold følger den gældende overenskomst.

 

Interesseret?

Ved du allerede nu, at jobbet er noget for dig, så send nogle ord om dig selv og hvad du har lavet tidligere – gerne et CV.

Vil du vide mere om jobbet, så tøv ikke med at kontakte kantineleder Hanne Wegener Larsen på tlf. 4028 5703.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og kalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning snarest.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal, New Zealand og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kylling, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience og plantebaseret produkter til Coops butikker. Vi er 235 dedikerede og engagerede kollegaer i Hasselager.