Kategori
Produktion

Ansøgningsfrist
13-11-2022

Produktionsmedarbejdere med kendskab til fødevarebranchen

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Belgien, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.  

 

Om jobbet

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation mm.

 

Arbejdstiden er fordelt i fast rotation som følger:

Uge A: mandag, tirsdag, lørdag og søndag

Uge B: onsdag, torsdag og fredag

Daglig arbejdstid: kl. 05:30-17:00

 

Om dig og dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring fra højvolumenproduktion og gerne fra fødevarebranchen, hvor du har betjent procesudstyr. Du er kvalitetsbevidst både i tankegang og opgaveudførelse. Derudover er du fleksibel og samarbejdsorienteret og bevarer overblikket samt det gode humør – også når der er travlt.

Firmasproget er dansk, så du læser, taler og forstår dansk. Derudover er du mødestabil, pligtopfyldende og udviser ansvarlighed. Arbejdet foregår i et koldt miljø.

 

Du tilbydes

Et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

 

Aflønning følger gældende NNF-overenskomst. Derudover tilbyder vi blandt andet sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og ikke mindst en fordelagtig kantineordning.

 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte Production Manager Tommy Larsen, tlf. 6023 7059

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, så indkalder løbende til samtale. Din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet fortroligt