Kategori
Administration

Ansøgningsfrist
30-10-2022

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Planner

Vil du have et spændende job i en af verdens førerende fødevare- og logistikvirksomheder inden for sit felt? Og vil du have gode og kompetente kollegaer? Har du en uddannelse inden for Supply Chain og er du superbruger i Excel? Så er jobbet som planner helt sikkert noget for dig.

Om jobbet:

Du bliver en del af en solid afdeling, som består af fem Plannere samt en Planning Manager. Vi er et yderst velfungerende og kompetent team, som spiller en meget central rolle på fabrikken. Vi har en bred kontaktflade og vores arbejde er helt afgørende for firmaets succes. Vi har en uformel tone og godt humør i afdelingen såvel som på resten virksomheden.

Det er vigtigt, at du kan arbejde i et vagtmønster i fleksibel rotation fordelt over alle ugens 7 dage. Arbejdstiderne vil være delt op på følgende måde med gennemsnitligt 3 morgen-/aftenvagter pr. uge:

Morgenvagt: 05:00-13:00

Aftenvagt:      11:00-19:00

Dagvagt:        08:00-16:00

Weekendvagt hver 5. weekend

Opgaverne består af:

 • Produktionsplanlægning
  • Tæt dialog samt opfølgning på produktionen
  • Daglig lagerstyring af både råvarer og færdigvarer
  • Beregninger af råvarebehov og disponering af disse
 • Håndtering af forecast, hvor præcision og struktur har stor betydning, da vi arbejder med fødevarer
  • Håndtering af kundeordrer, udfærdigelse af rapporteringer samt korrespondance med Coop

Lidt om dig og dine kvalifikationer:

Du kan tilgå denne stilling fra forskellige vinkler. Enten kommer du med nogle års erfaring fra en lignende rolle ellers er du nyuddannet med en kandidatgrad inden for Supply Chain, et naturvidenskabeligt felt eller lignende.

Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed og SAP, er det en fordel men på ingen måde et krav. Til gengæld er det vigtig, at du er superbruger i Excel for at lykkes i jobbet, dertil er kendskab til VBA et klart plus.

Derudover er du:

 • grundig og velstruktureret med godt overblik og forståelse for sammenhænge
 • detaljeorienteret, analytisk og talstærk
 • en holdspiller og kan indgå i et team, hvor alle arbejder tæt sammen og hvor daglig overlevering af arbejdsopgaver gør gode samarbejdsevner og kommunikation essentielle.

Grundig oplæring:

Uanset om du kommer som nyuddannet eller har erfaring med et lignende job, garanterer vi en grundig og struktureret oplæring i jobbet, opgaverne, produkterne og virksomheden. Du har et helt team i ryggen og vil ikke stå alene med opgaverne og ansvaret, før du er klar til det. Der vil altid være mulighed for sparring – også når du er blevet erfaren i jobbet.

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job med frihed under ansvar i en omstillingsvant virksomhed i stor udvikling, hvor det er muligt at sætte dit præg på udviklingen og din egen arbejdsdag. Vi arbejder i et højt tempo, med mottoet:

”Det, der ikke bliver gjort i dag, er for sent i morgen”.

Mulighed for personlig udvikling, løn efter kvalifikationer samt diverse personalegoder som pensionsordning, sundhedssikring og fordelagtig kantineordning.

Ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte Planning Manager Niels Erik Valeur på tlf. 6023 7056. Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, så tager løbende kandidater til samtale. Din ansøgning bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal, Australien og New Zealand. I Danmark har fabrikken i Hasselager siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker. 

Ansøgningsfrist: 30-10-2022

Powered by JobNext