Kategori
Logistik

Ansøgningsfrist
31-10-2022

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Lageroperatør til højteknologisk varemodtagelse

 

Hvorfor os?

Hos os får du en dynamisk hverdag med store kontaktflader i en spændende organisation med frihed under ansvar. Her er højt til loftet og gode kollegaer, der er vant til at arbejde sammen og selvstændigt. Vi lægger stor vægt på at sikre daglig trivsel og arbejdsglæde.

I Hilton Foods Danmark har vi pensionsordning, sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

Løn jf. den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

 

Jobbet:

Hilton Foods Danmark A/S er en førende produktionsvirksomhed, hvor det er altafgørende, at logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid. I Hasselager syd for Aarhus har vi et af Danmarks mest automatiserede lagersystemer.

Her fungerer vores varemodtagelse som et yderst effektivt team med 8 dedikerede medarbejdere. I Intake, som afdelingen også kaldes, har vi ansvaret for modtagelse af 400-500 tons råvarer, som bruges i produktionen.

Anlægget består af et højlager med 2 miniload kraner og 1 pallekran, som kan bære 600 tons varer. Losningen foregår på en stabler, vi har ingen truck på fabrikken.

 

Jobbet er alsidigt og du varetager opgaver på tværs af flere logistikafdelinger. En del af dine opgaver indebærer også læsning og losning på vores fjernlager, hvilket betyder, at du skal have egen bil og gyldigt kørekort. Derudover vil du hjælpe til i Cratewash, som er vores automatiserede vaskeanlæg, hvor vi dagligt vasker ca. 30.000 kasser.

 

Din hverdag bliver afvekslende og interessant, da du træder ind, hvor behovet er størst for at støtte logistikafdelingerne på tværs. Det stiller dermed krav til at du er omstillingsparat og fleksibel.

Arbejdstiden er mandag til fredag: kl. 05:30 til 13:30

Lidt om dig:

Måske har du erfaring fra et tidligere job, der minder om. Måske er du bare villig til at lære og prøve noget nyt. Uanset hvad, er det vigtigt for os, at du er stabil og effektiv, så vi kan regne med dig. Du tager ansvar for dine opgaver og trives både med at arbejde selvstændigt og være en del af et team.

Vi ser gerne, at du:

  • har truckcertifikat
  • har en god teknisk forståelse
  • taler og skriver dansk.
  • har kendskab til SAP og lagerstyring

Interesseret?

Ved du allerede nu, at stillingen er noget for dig, så send en beskrivelse af hvad du tidligere har lavet/CV og måske et par ord om dig selv.

Vil du gerne vil vide mere om jobbet, så tøv ikke med at ringe til logistikchef Brian Kristensen på tlf. 60237044.

Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 31-10-2022

Powered by JobNext