Kategori
Teknisk afdeling

Ansøgningsfrist
31-10-2022

Spændende og alsidigt teknikerjob i et godt team

Vi tilbyder:

Vi søger en tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling med fokus på fejlfinding på procesanlæg. I teknisk afdeling bliver du en del af et stærk team bestående af 17 meget kompetente og kvalitetsbevidste kollegaer.

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil vores højautomatiske og højteknologiske produktion. Din hverdag består af opgaver inden for det tekniske og håndværksmæssige område i et tværfagligt og professionelt arbejdsmiljø. Du får en aktiv og til tider uforudsigelig hverdag.

Her er højt til løftet og vi har stor fokus på trivsel, samarbejde og at sikre dig gode udviklingsmuligheder.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele fra første dag. Det du ikke kan når du kommer, lærer vi dig, så længe du har din tekniske baggrund på plads og er villig til at udvikle dig.

Jobbet:

Hilton Foods Danmark er en førende produktionsvirksomhed, hvor det er altafgørende, at produktionsudstyret, logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid. Vores produktionslinjer kører syv dage om ugen, hvilket sikrer, at Coop altid har produkter af høj kvalitet og friskhed.

Teknisk afdeling sikrer, at maskinerne kører, og samtidig sørger de for løbende og forebyggende vedligeholdelse. Så det er vigtigt, at du har en effektiv og struktureret tilgang til opgaverne samt, at du er vedholdende i at finde den rette løsning.

Arbejdstiden er mandag til fredag. 

Dine arbejdsopgaver:

  • Support til produktionen således, den kører
  • Indkøring af maskiner og procesudstyr
  • Fejlfinding og reparation af maskiner og udstyr
  • Drift og vedligeholdelse af procesanlæg
  • Videreudvikling af eksisterende procesanlæg
  • Udførelse af løbende forbedringer og vedligeholdelsesopgaver
  • Kontinuerligt optimere procesudstyr for at sikre bedst mulig udnyttelse og minimering af stop 

Vi ønsker, at du:

  • har erfaring fra stillinger som fx maskinarbejder, smed, elektriker, mekaniker o.lign. og gerne med erfaring fra industrien
  • kan bidrage til sikring af en effektiv vedligeholdelse af et moderne produktionsudstyr
  • vægter arbejdssikkerhed og kvalitet i arbejdet højt

Interesseret?

Ved du allerede nu, at stillingen er noget for dig, så send en beskrivelse af, hvad du tidligere har lavet/CV og måske et par ord om dig selv.

Vil du gerne vil vide mere om jobbet, så tøv ikke med at ringe til Tekniskchef Rudi Jensen på 60237026

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtale – vi venter dog gerne på den rette kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!