Kategori
Logistik

Ansøgningsfrist
31-01-2022

Logistikoperatører til højteknologisk forsendelseslager i Hasselager

  

Om jobbene:

Vi søger to nye dedikerede kollegaer til vores logistikafdeling på dagholdet. Som ” state of the art” produktionsvirksomhed er det altafgørende, at logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid og derfor søger vi dig!

 

Den ene stilling:

Jobbet består primært i varemodtagelse på vores højteknologiske lager. På lageret har vi et af Danmarks mest automatiserede plukkeanlæg samt en varemodtagelse for vores 3. partsvarer. Her opererer Dispatch, som er vores forsendelsesafdeling. Din hverdag er yderst struktureret, dog vil ad hoc-opgaver forekomme. Du bliver en del af Dispatch daghold, som er et tæt sammentømret team bestående af tre kollegaer. I dagligdagen er det din teamleder, der koordinerer dine opgaver.

 

Arbejdstiden er tirsdag til fredag: kl. 5:15-15:30

 

Ud over arbejdet i Dispatch vil der kunne forekomme arbejdsopgaver i andre afdelinger i logistikken, da vi i hele Hilton Foods Danmark arbejder ud fra princippet ’One Team’.

 

Den anden stilling:

Jobbet er alsidigt og du varetager opgaver på tværs af flere logistikafdelinger. En del af dine opgaver indebærer læsning og losning på vores fjernlager, hvilket betyder, at du skal have egen bil og gyldigt kørekort. De øvrige afdelinger, du vil bistå, er Cratewash, som er vores automatiserede vaskeanlæg, hvor vi dagligt vasker ca. 30.000 kasser og pakkemateriale-laget, der varetager emballage til produktionen. Din hverdag bliver afvekslende og interesseret, og stiller krav til dig om at være omstillingsparat og fleksibel.

 

Arbejdstiden er mandag til fredag: kl. 7:30-15:45

 

Du træder ind, hvor behovet er størst for at støtte logistikafdelingerne på tværs.

 

Lidt om dig:

Måske har du erfaring fra et tidligere job, der minder om. Måske er du bare villig til at lære og prøve noget nyt. Uanset hvad, er det vigtigt for os, at du er stabil og effektiv, så vi kan regne med dig. Du tager ansvar for dine opgaver og trives både med at arbejde selvstændigt og være en del af et team.

 

Vi ser gerne, at du:

  • har truckcertifikat
  • har en god teknisk forståelse
  • taler og skriver dansk.
  • har kendskab til SAP og lagerstyring

 

Hvorfor os?

Hos os får du en dynamisk hverdag i en spændende organisation med frihed under ansvar. Her er højt til loftet og gode kollegaer, der er vant til at arbejde sammen og selvstændigt. Vi lægger stor vægt på at sikre daglig trivsel og arbejdsglæde.

I Hilton Foods Danmark har vi pensionsordning, sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

Løn jf. den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

 

Interesseret?

Ved du allerede nu, at en eller begge stillinger er noget for dig, så send en beskrivelse af hvad du tidligere har lavet/CV og måske et par ord om dig selv. Skriv gerne hvilken stilling du søger eller om du kan se dig selv i begge jobs.

Vil du gerne vil vide mere om jobbene, så tøv ikke med at ringe til logistikchef Brian Kristensen på tlf. 60237044.

Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt og kalder derfor løbende til samtale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!