Kategori
Teknisk afdeling

Ansøgningsfrist
31-01-2021

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

El-tekniker, maskinarbejder el.lign. til vedligehold

Har du lyst til at arbejde i et tempo, der skal matche produktionens høje oppetid? Og brænder du for at vedligeholde automationsløsninger inden for tekniske anlæg? Så søger vi en tekniker til vores højlager.


Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager ved Aarhus siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Om jobbet

Du kommer til at indgå i en højt specialiseret gruppe af smede/elektrikere, hvor arbejdsopgaverne bl.a. er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, fejlfinding samt at medvirke ved indkøring af nyt udstyr m.m. Alt i et tæt samarbejde med operatørerne på højlageret.

 

Vi søger en medarbejder til teamet, der arbejder mandag til fredag fra kl. 7 til kl. 15.

 

Grundig sidemandsoplæring finder sted. I jobbet vil der være arbejdsopgaver, der udføres i haller med køl, men rette påklædning hertil vil blive stillet til rådighed.

 

Om dig og dine kvalifikationer

  • Du har en relevant faglig uddannelse og erfaring inden for industrien
  • Du har tidligere arbejdet med vedligehold – eller brænder for dette
  • Du forventes at kunne kommunikere på alle niveauer
  • Du er ansvarsbevidst, arbejder selvstændigt og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Du er i stand til at prioritere dine arbejdsopgaver og kan tage initiativ.

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og selvstændigt job, hvor der gives en grundig oplæring. Vi har et stort fokus på medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde samt muligheder for udvikling, både personligt og fagligt.

Derudover har vi pensionsordning, sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Engineering Supervisor Niels Berthelsen på 6023 7086. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 31-01-2021

Powered by JobNext