Kategori
Standard

Ansøgningsfrist
17-01-2021

Gastronom elev – specialet smørrebrød og catering

Har du passion for mad? Og vil du være en del af vores kantine, som dagligt servicerer medarbejdere og gæster, samtidig med dit uddannelsesforløb som Gastronom elev med specialet smørrebrød og catering?

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager ved Aarhus siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Om Jobbet

Du bliver en del af vores team i kantinen, som udover Kantinelederen består af 5 medarbejdere. Vi tilbyder morgenmad samt frokost med varme og lune retter, hvor vi sætter en ære i at gøre maden indbydende og varieret.

 

Som elev indgår du i køkkenets funktioner herunder opvask og rengøring. Vi tilbereder kolde, lune og varme retter. Du er med til at anrette maden og klare selve salget. Vi forventer, at du lægger vægt på service og fleksibilitet i at dække de mange arbejdsopgaver.

Derudover får du mulighed for at komme med ideer og inspiration til indkøb og anvendelse af råvarer, ligesom du får en god oplæring i vores egenkontrol.

Der er til tider travlt, og her er vi gode til at supplere hinanden. Det kræver, at du besidder en god portion ordenssans og ikke mindst kan bevare energien og det gode humør.

Det er vigtigt med egen bil, da offentlig transport ikke altid passer med arbejdstiderne. Arbejdstiden ligger inden for tidsrummet 06.00-15.00 med weekendvagter hver 2-3 weekend. Arbejdstiderne fastlægges i fast rotation mellem kantinemedarbejdere og kantinelederen.

 

Om dig og dine kvalifikationer

Vi forventer, at du indgår i teamet på lige fod med de øvrige og kommer med dine forslag til udviklingen af vores kantine. Derudover forventer vi, at

  • Du har gennemført grundforløb inden for retning Gastronom
  • Du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for din uddannelse
  • Du viser selvstændighed, samarbejdsevne og initiativ
  • Du er flydende i dansk i skrift og tale

Vi tilbyder 

En elevplads, der udvikler sig sammen med dig og de kompetencer, du byder ind med. Et positivt og spændende arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kolleger. Derudover løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

 

Ansøgning
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kantineleder hos Hilton Foods Danmark A/S Hanne Wegener Larsen på 4028 5703. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser snarest muligt.