Kategori
Produktion

Ansøgningsfrist
31-12-2020

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Produktionsmedarbejder

Har du produktionserfaring fra en fødevarevirksomhed?

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager har siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.  

 

Om jobbet

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation mm.

 

Arbejdstiden er fordelt i fast rotation som følger:

Uge A: mandag, tirsdag, lørdag og søndag

Uge B: onsdag, torsdag og fredag

Daglig arbejdstid: kl. 05:30-17:00

 

Om dig og dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har erfaring fra højvolumenproduktion og gerne fra fødevarebranchen, hvor du har betjent procesudstyr. Du er kvalitetsbevidst både i tankegang og opgaveudførelse. Derudover er du fleksibel og samarbejdsorienteret og bevarer overblikket samt det gode humør – også når der er travlt.

Derudover forventer vi, at du kan læse, tale og forstå dansk, da firmasproget er dansk. Arbejdet foregår i et koldt miljø og vi forventer du er mødestabil, pligtopfyldende og udviser ansvarlighed.

 

Du tilbydes

Et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

 

Aflønning følger gældende NNF-overenskomst. Derudover tilbyder vi blandt andet sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og ikke mindst en fordelagtig kantineordning.

 

Ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Shift Managers Sammy Nielsen eller Anders Nielsen. Træffes på telefon nr. 70 21 21 00 mellem 08.00- 14.00

 

Ansøgningerne behandles fortroligt og løbende med sidste ansøgningsfrist 1. januar 2021.  

Ansøgningsfrist: 31-12-2020

Powered by JobNext