Kategori
Administration

Ansøgningsfrist
31-07-2020

IT supporter

IT Supporter 

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager ved Aarhus siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer? Og ønsker du en vigtig rolle i en markedsledende virksomhed, hvor du får gode udviklingsmuligheder og arbejder med de nyeste teknologier i et internationalt koncernsamarbejde? Så kan det være dig, vi søger til jobbet som IT Supporter hos Hilton Foods Danmark A/S.

Om Jobbet

Du bliver en del vores danske IT-afdeling i Hasselager ved Århus, hvor teamet, bestående af 4 dedikerede medarbejdere, driver og udvikler virksomhedens IT-infrastruktur. Du kommer også til at arbejde sammen med IT-afdelingerne i vores søsterselskaber rundt omkring i verden.

 

Du får et udfordrende first- og second level support job, hvor du er med i drift og udvikling af alt IT i virksomheden. IT spiller en meget central rolle i hele produktionsapparatet, og kravene til IT afdelingens indsats og fleksibilitet er derfor meget store. Du kommer til at arbejde med mange forskellige IT-systemer og teknikker. Vores centrale installation er baseret på HP og Cisco hardware samt SAP, Microsoft, VMware og en stor del branche-specifikt software.

Virksomhedens primære opgave er fødevareproduktion, hvor det er altafgørende, at logistikken og systemerne køber stabilt med høj oppetid og hurtig udbedring af fejl. Du indgår i vores vagtordning, der supporterer vores drift 24/7/365. De fleste problemer kan løses via remote access hjemmefra.

Om dig og dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en IT faglig uddannelse og er i starten af din karriere. Kendskab til SAP er en fordel, men ikke et krav. Du er fortrolig med Microsoft produkterne (Windows, Office), og du har forståelse for, hvordan IT-systemer arbejder sammen. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Du arbejder selvstændigt, og du ved hvordan, du strukturerer og løser dine opgaver effektivt. Du har et højt drive, og du trives med et højt arbejdstempo i et travlt miljø. Du er stabil, servicemindet, udadvendt og god til at kommunikere med dine interessenter, og det motiverer dig at se dem få en bedre brugeroplevelse. Du skaber resultater både gennem samarbejde og individuel opgaveløsning.

 

Vi tilbyder 

Et dynamisk IT-miljø med plads til udfoldelse. En stilling, der udvikler sig sammen med dig og de kompetencer, du byder ind med. Et positivt og spændende arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kolleger. En arbejdsplads med ambitioner og en foranderlig hverdag med kort vej fra beslutning til handling. En lønpakke med bl.a. god pensionsordning, sundhedssikring og fordelagtig kantineordning.

 

Ansøgning
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT Manager hos Hilton Foods Danmark A/S Daniel Boje på 6023 7093.  Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning snarest muligt.