Kategori
Teknisk afdeling

Ansøgningsfrist
30-06-2020

Indkøbselev til Teknisk afdeling

Indkøbselev til Teknisk afdeling

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager ved Aarhus siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Har du overblikket og vil du være med til at styre vores indkøb og lager indenfor vedligehold som en del af din uddannelse inden for indkøb? Så er du måske vores nye elev?

 

Om jobbet

Du bliver en del af vores vedligeholdelsesafdeling, hvis opgave er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, fejlfinding samt at medvirke ved indkøring af nyt udstyr m.m. Alt i tæt samarbejde med operatørerne på produktionsmaskinerne. Afdelinger består af højt specialiserede smede og elektrikere og du får et tæt samarbejde med dem i forhold til indkøb og lager af reservedele og værktøj. Dine opgaver bliver:

-          Indkøb af special reservedele

-          Indkøb af værktøj

-          Varemodtagelse af reservedele samt oprettelse i vedligeholdelsessystem

-          Afsendelse af udstyr

-          Optælling af varelager

 

Vi søger en engageret elev, der har et godt overblik og sans for detaljer. Vi sikrer en grundig introduktion og løbende læring ift. dit uddannelsesforløb.

 

Om dig og dine kvalifikationer

I stillingen som indkøbsassistent elev lægger vi vægt på, at du har gode kommunikationsevner, da du har en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du er ansvarsbevidst og viser et godt overblik.

Derudover er det vigtigt, at du både formår at arbejde selvstændigt, men ligeledes søger råd og vejledning ved behov. Desuden har du afsluttet dit grundforløb.

 

Du tilbydes

En udfordrende elevplads med spændende opgaver. Vi har stort fokus på at give medarbejderne gode muligheder for udvikling, både personligt og fagligt, og vægter medarbejderens trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.  

 

I Hilton Foods Danmark har vi sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

 

 

Ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Rudi Jensen på tlf. 6023 7026.

Ansøgningerne behandles fortroligt og løbende.