Kategori
Teknisk afdeling

Ansøgningsfrist
15-08-2020

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Automatiktekniker - Lærling

Automatiktekniker - lærling

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager ved Aarhus siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Er din største interesse produktion og teknik, og har du lyst til at blive uddannet i et miljø, hvor du bliver fagligt udfordret? Så søger vi en automatikteknikerlærling.

 

Om jobbet

Du bliver en del af en højt specialiseret gruppe af smede/elektrikere, hvor arbejdsopgaverne bl.a. er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, fejlfinding samt at medvirke ved indkøring af nyt udstyr m.m. Alt i tæt samarbejde med operatørerne på produktionsmaskinerne.

 

Vi søger en engageret og nysgerrig lærling, der bevarer overblikket og færdiggør mange forskellige opgaver. Vi sikrer en grundig introduktion og løbende læring tilpasset dit uddannelsesforløb.

 

I jobbet vil der være arbejdsopgaver, der udføres i haller med køl, men rette påklædning hertil vil blive stillet til rådighed.

 

Om dig og dine kvalifikationer

  • Du er ansvarsbevidst og har erfaring fra tidligere fritidsarbejde
  • Du er omgængelig og har let ved at tale med alle
  • Du arbejder selvstændigt, men søger råd og vejledning ved behov
  • Du har afsluttet dit grundforløb

 

Du tilbydes

En udfordrende læreplads med spændende opgaver. Vi har stort fokus på at give medarbejderne gode muligheder for udvikling, både personligt og fagligt, og vægter medarbejderens trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen. Du aflønnes efter gældende overenskomst.

 

I Hilton Foods Danmark har vi sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

 

 

Ansøgningsfrist

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Rudi Jensen på tlf. 6023 7026.

Ansøgningerne behandles fortroligt og løbende.

Ansøgningsfrist: 15-08-2020

Powered by JobNext