Kategori
Logistik

Ansøgningsfrist
25-12-2019

Søg stillingen

Tip en ven

Udskriv

Del på

Logistikmedarbejder til højteknologisk forsendelseslager i Hasselager

 

Hilton Food Group er verdens førende kødforædlings firma. Vi leverer detailpakket kød til detailhandlen i Danmark, England, Irland, Holland, Polen, Sverige, Portugal og Australien. I Danmark har fabrikken i Hasselager ved Aarhus siden 2011 leveret alle former for udskæringer og hakkekødsprodukter af svinekød, oksekød, kalvekød og lam samt en bred vifte af convenience produkter til Coops butikker.

 

Jobbet
Som førende produktionsvirksomhed er det altafgørende, at logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid. På lageret har vi et af Danmarks mest automatiserede plukkeanlæg samt en varemodtagelse for vores 3. partsvarer. Her opererer Dispatch, som er vores forsendelsesafdeling. Hver aften/nat efter endt produktion sørger medarbejderne i Dispatch for plukket og forsendelse til Coop. Plukket foretages af plukkerobotter, og teamet sørger for, i samarbejde med teknisk afdeling, at anlægget kører optimalt, og at lastbilerne sendes afsted rettidig. Dispatch består af 14 yderst effektive medarbejdere fordelt på to hold – du vil blive en del af det ene hold.

 

Arbejdsugen er på 34 timer, men da det er aftenhold bliver du jf. gældende overenskomst betalt for 37 timer om ugen. Det er meget vigtigt, at du kan indgå i fast vagtordning fordelt i tidsrummet 14:00 – 04:00 på følgende dage:

 

Uge A (ulige uger) arbejder du mandag, tirsdag og søndag

Uge B (lige uger) arbejder du onsdag, torsdag og fredag.

 

Arbejdsopgaver

I vores plukkeanlæg har vi et højlager med 8 kraner, 8 plukkerobotter og 2 byggerobotter. Du vil som operatør lære at håndtere alle robotter og kraner manuelt via vores paneler og andre styresystemer. Derudover lærer du at bruge faldsikring til at kravle op i vores højlagerkraner, når eventuelle fejl opstår. Læsning af lastbilerne foregår på en hurtigløber/palleløfter, og truckføreren læsser de færdigbyggede dollies.

 

Ud over arbejdet i Dispatch vil der kunne forekomme arbejdsopgaver i andre afdelinger i logistikken, da vi i hele Hilton Foods Danmark arbejder ud fra princippet ’one team’.

 

Faglige kompetencer:

 • Erfaring med forsendelse
 • Truck/Stabler certificeret
 • Teknisk forståelse
 • Kendskab til SAP
 • Kendskab til lagerstyring

 

Personlige kvalifikationer:

 • Er bevidst om eget ansvar i forhold til arbejdsopgaverne og samarbejdet med kollegerne
 • Evner at indgå i et teamsamarbejde men kan også arbejde selvstændigt
 • Stabil og effektiv, da vi er meget afhængige af hinanden
 • Nysgerrig på at lære nyt
 • Det er vigtigt, at du trives med at arbejde i et hektisk miljø, hvor arbejdet foregår i et køleområde med temperatur på 0 – 2 grader
 • Ikke bange for højder, da der kan forekomme arbejde i vores kraner, som er 12 meter høje.


Vi tilbyder:

Vi lægger stor vægt på at give medarbejderne gode udviklingsmuligheder, og vi har konstant fokus på daglig trivsel og arbejdsglæde.

 

I Hilton Foods Danmark har vi pensionsordning, sundhedsforsikring, en rigtig god og billig kantineordning, personaleforening og naturligvis mange gode kollegaer.

 

Løn jf. den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

 

Yderligere information: Kontakt Logistics Manager Brian Kristensen på tlf. 6023 7044

 

Ansøgningsfrist: Søg gerne med det samme, da vi løbende vurderer ansøgningerne. Vi behandler kun ansøgninger søgt online via linket i stillingsannoncen.

 

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 25-12-2019

Powered by JobNext